Valitse kieli

yhtiö

Ergorest Oy

Vuonna 1978 Suomessa perustettu Ergorest on tietokone-, toimisto- ja teollisuuskäyttöön suunniteltujen kyynärvarsitukien pioneeri ja innovaattori.

Yli 35 vuotta tieteellisen tutkimukseen ja ihmiskehon tuntemukseen perustuvaa tuotekehitystä ovat taanneet, että Ergorest tunnetaan korkealaatuisista tuotteistaan ympäri maailman.

Ergorestin missiona on luoda parempia ja tuottavampia työolosuhteita, auttaen työntekijöitä jaksamaan työssään ja ehkäisten työstä aiheutuvia vakavia terveysongelmia.

Me tiedämme, että hyvä työergonomia on investointi, joka maksaa itsensä aina takaisin.

Ympäristökäytäntömme

Ympäristön ja kestävän kehityksen huomioiminen on olennainen osa tuotannollista ja kaupallista toimintaamme. Tavoitteenamme on ympäristövaikutusten jatkuva vähentäminen sekä raaka-aineiden ja energian tehokas käyttö.

Käyttämämme raaka-aineet ja pakkausmateriaalit ovat mahdollisimman ympäristöystävällisiä ja yhtiömme jokainen työntekijä vastaa ympäristönäkökohtien huomioimisesta omassa toiminnassaan.

Työskentelemme vastuullisten yhteistyökumppaneiden kanssa ja toteutamme ympäristöpolitiikkaamme ISO 14001 –standardin periaatteiden mukaisesti.

Noudatamme kaikessa toiminnassamme kulloinkin voimassa olevia lakeja, määräyksiä ja sitoumuksia, sekä kerromme avoimesti toiminnastamme ja sen vaikutuksista ympäristöön.